Seuraava.ketju: Estoketju, jolla on salamannopeat tapahtumat edullisin hinnoin

Tapaa seuraavan sukupolven lohkoketju – nopea ja helppo omaisuuden luominen, saumaton omaisuuden tokenisaatio ja välitön kaupankäynti salamannopeasti erittäin alhaisin kustannuksin. Next.chain on uusi todellisuus monille krypto-kauppiaille, jotka ovat kyllästyneet vanhojen lohkoketjujen ruuhkautumiseen ja korkeisiin transaktiokustannuksiin. Next.chain on vankka välittömän tapahtuman lohkoketju, joka on rakennettu Bitcoin-ytimen päälle ja jota on parannettu lisäämällä tokenointia, kuten Ether ( ETH ), ja master-solmun validointilaitteita (kuten Dashissa näkyy). Next.chain-ratkaisu on täydellinen hajautettuihin rahoitus- ja NFT-sovelluksiin. Lisäksi Next.chain tukee älykkäitä sopimuksia, joiden avulla käyttäjät voivat:

Liikkeeseen lasketaan digitaalisia vaihdettavissa olevia omaisuuseriä, kuten osakkeita, joukkovelkakirjoja ja muita arvopapereita.

Luo erilaisia keräilytuotteiden muotoja (ei-pysyvät merkit).

Luo ja hallitse suvereenija / hajautettuja identiteettejä

Suunnittele ja suorita muita mielivaltaisesti monimutkaisia älykkäitä sopimuksia.

Next.chain-lohkoketju on ollut käynnissä huhtikuusta 2019 lähtien, ja siinä on lähes 200 pääsolmua, jotka eivät tuottaneet yhtä epäonnistunutta tapahtumaa. Emme ole Ethereum-klooni, eikä meillä koskaan tule olemaan kysymys polttoaineen loppumisesta tai vaatimasta suuria kaasukustannuksia. Kuten viime päivinä nähtiin, transaktiokustannukset olivat peräti 35 dollaria. Olemme myös huomanneet, että dinosaurus-ikäiset lohkoketjut eivät ole skaalautuvia ylläpitämään liikennemäärää salausmaailmassa massaan sopeutumista varten.

Välitön fiat-to-crypto-yhdyskäytävä

Next.chainissa pyrimme tuomaan eniten voittoa yhteisölle hyödyntämällä laajaa rahoitustoimintaa ja asettamalla ketjuun todellisia vakuutettuja varoja, kuten yrityksen osakkeita tai jalometalleja. Seuraava. Ketju kytketään suoraan fiat-yhdyskäytävään, joten välittäjää ei enää ole, jos haluat vaihtaa rahakkeet euroiksi tai Yhdysvaltain dollareiksi.

Häiriö nykyisten 1,4 biljoonan dollarin digitaalisten hyödykkeiden ja salausmarkkinoiden suhteen

Näiden ominaisuuksien lisäksi Next-tunnuksen haltijat saavat osinkoa tuotetusta voitosta. Lohkoketju ei rajoitu vain Nextiin. Kaikki ERC-20-tokenit voidaan vaihtaa päälle, jotta valaistustunnusten vaihtaminen on mahdollista, mikä tarvitaan nykyisessä salausalueessa.

Kuka on osa Next.chainin takana olevaa tiimiä, ja mikä on heidän kokemuksensa?

Next.chainin perustajat ovat olleet mukana salauksessa siitä hetkestä lähtien, kun Bitcoin voidaan louhita tietokoneella. Vuodesta 2017 lähtien olemme rakentaneet aktiivisesti Next.chainia ja hajautettua vaihtoa insinöörien ja kehittäjien kanssa. Tällä hetkellä olemme pieni kahdeksan hengen tiimi, joka sijaitsee Eindhovenissa Alankomaissa ja siirtymässä suurempaan toimistoon Eindhoveniin. Olemme parhaillaan neuvotteluissa monien loistavien projektien kanssa, jotka haluavat merkitä Next.chain. Tämä antaa opiskelijoille, yrittäjille ja olemassa oleville yrityksille rahoituksen, jota he tarvitsevat käynnistääkseen projektinsa markkinoilla. Se on win-win-tilanne.

Äskettäin perustimme kumppanuuden AngelListin kanssa tuodaksemme startupit ketjuun. COVID-19-pandemian keskellä markkinoille tuli paljon uusia sijoittajia etsiviä tulokkaita. Uskomme kryptovaluuttamarkkinoiden olevan riittävän suuria, jotta se olisi täydellinen vaihtoehto laivalla oleville sijoittajille.

Lopuksi PayAccept, hajautettu maksupalvelu, joka integroi Raiden-tekniikan ja Bitcoin Lightningin, on liittynyt Next.chainiin. PayAccept on kumppanimme, joka toimii porttina fiat-valuuttoihin, perustaa IBAN / SEPA-tilit ja yhdistää verkkokaupat kaikkialla maailmassa suoraan Next.chainiin. Kuvittele maailma, jossa fiat ja salaus toimivat saumattomasti yhdessä ilman pankkia tai välittäjää. Lisäksi pörssipörssin tarve poistuu, jos hajautettu ratkaisu, kuten ehdotettu ratkaisu, saadaan aikaan.