Bij de registratie van de slechte dagelijkse rendementen zijn zowel Ontology als Maker’s waardering sinds gisteren met bijna 3% gedaald. Dit gebeurde ondanks het feit dat Bitcoin aanzienlijke winsten boekte op zijn dagtabellen.

Gezien de sterke prijscorrelatie met Bitcoin Cash (BCH), hielp de prijsstijging van Bitcoin inderdaad om een sterke verkoopdruk voor BCH af te wenden.

De digitale activa waren klaar voor een opwaartse rally tijdens de komende handelssessies, waarbij BCH-stieren zich richten op een belangrijk weerstandsniveau.

Bitcoin Cash [BCH]

De korte uitverkoop die in de Bitcoin Machine Cash-markt op het moment van de pers werd geregistreerd, was al snel achter de rug. In een snelle ommekeer, nadat de digitale activa getuige waren van een terugval in de prijzen, streefden de BCH-stieren ernaar het $263.009 weerstandsniveau te overschrijden.

Kijkend naar de Relative Strength Index, merkte de RSI een neutrale kijk op temidden van gemengde signalen van koop- en verkoopdruk.

Verder toonde de Aroon-indicator een bearish setup, met de Aroon naar beneden (blauw) boven de Aroon naar boven (oranje), hoewel er ook aanwijzingen van zwakte in de verkoopdruk zichtbaar waren.

Onder dit scenario zouden BCH bulls verder kunnen stijgen, om de controle te herwinnen op het $268.25 niveau van de weerstand tijdens de volgende handelssessies.

Ontologie [ONT]

Op het moment van schrijven, werd Ontologie verhandeld bij $0.488 na het hebben van een andere golf van het verkopen van druk als het viel terug bij de 100% retracement zone gemarkeerd door de Fibonacci retracement tool.

Een vroege indicatie van deze verkoop werd opgepikt door de Awesome Oscillator (AO), terwijl de prijs nog steeds in de buurt van het $0.488 pivot niveau zweefde.

In feite wees de hoge beestachtigheid van de AO met rode sluiting onder de nullijn, op een mogelijke prijsdaling onder het $0.480 steunniveau in de komende dagen.

Maker [MKR]

Een stap terug is dat er sinds gisteren een verlies van 1,5% is geboekt in de Maker-markt. De digitale activa in de perstijd, werd verhandeld op 565,14 dollar.

In feite, dook de cryptocurrency ondanks een algemene uptrend onder zijn ochtenddieptepunten en kon worden gezien herstellend het directe steunniveau spoedig. De MACD-lijn registreerde ook een bearish crossover, die onder de Signaallijn op de grafieken duikt.

De hoge volatiliteit, gesignaleerd door de steeds breder wordende Bollinger banden, leek ook aan de kant van de beren te staan.

Aangezien de digitale activa proberen om wat positieve impulsen te herwinnen in de komende dagen, kunnen korte termijn prijsacties, gezien de bestaande verkoopdruk, de prijzen in de buurt van het $556.15 niveau van de steun houden.